top of page
DSC_0295.jpg

OVER ONS

Wij, dat zijn twee enthousiaste Sara’s, met veel ervaring de opleiding gids/reisleider, in het onderwijs en in de creatieve sector.

We coachen graag mensen vanuit hun sterktes en dagen hen uit om te groeien. 

Sarah Auwerx is master in de pedagogische wetenschappen. Ze was werkzaam in de integratiesector (Huis van het Nederlands), in het secundair en volwassenenonderwijs. Ze werkt nu als onderwijsondersteuner bij Erasmus Hogeschool Brussel en als lesgever in de opleiding gids-reisleider bij CVO Volt. Ze geeft les in o.a. communicatie, interactief gidsen, groepsmanagement, vertel- en improvisatietechnieken. Ze organiseerde al vele jaren cultuureducatieve projecten met verschillende partners en begeleidt  intensief nieuwe gidsen in wording. 

Sara Van Dycke is master in de educatieve studies en leerkracht lager onderwijs. Ze startte haar loopbaan in het lager onderwijs en stroomde door naar het volwassenen- en hoger onderwijs.  Ze werkt nu als lerarenopleider aan Erasmus Hogeschool Brussel. Ze  coacht al jaren volwassenen in hun ontwikkeling als leerkracht. Daarnaast werkt ze ook Schoolmaker. Hier begeleidt ze veranderingsprocessen in scholen of verzorgt vormingen voor leerkrachten in het onderwijs. In de zomer werkt ze als vrijwillig dramadocent voor kinderen, jongeren en volwassenen bij BosArt VZW. 

Over: Over mij

TOERISME VLAANDEREN

Binnen het project 'Kwaliteit in gidsenwerking' van Toerisme Vlaanderen volgden wij het opleidingstraject voor coaches in de gidsenwerking bij Toerisme Vlaanderen. 

Je vindt ons in de poule van dienstverleners. 

Indien je in ons aanbod niet vindt wat je zoekt, kan je via onderstaande website bekijken wat onze collega's aanbieden. 

Over: Over

TOOLS IMPACTVOL GIDSEN

In opdracht van ontwikkelden we tools waarmee gidsen of gidsenorganisaties zelfstandig aan de slag kunnen. Je kan ze gratis downloaden op de website van Toerisme Vlaanderen.

Over: Portfolio
bottom of page