top of page
DSC_0295.jpg

OVER ONS

Wij, dat zijn twee enthousiaste Sara’s, met veel ervaring de opleiding gids/reisleider, in het onderwijs en in de creatieve sector.

We coachen graag mensen vanuit hun sterktes en dagen hen uit om te groeien. 

Sarah Auwerx, lector Erasmushogeschool Brussel, is master in de pedagogische wetenschappen. Ze was werkzaam in de integratiesector (Huis van het Nederlands), in het secundair en volwassenenonderwijs. Ze werkt nu als lerarenopleider en als lesgever in de opleiding gids-reisleider. Ze geeft les in o.a. communicatie, didactiek, klasmanagement, vertel- en improvisatietechnieken.

Sara Van Dycke, lector Erasmushogeschool Brussel, is master in de educatieve studies en leerkracht lager onderwijs. Ze startte haar loopbaan in het lager onderwijs en stroomde door naar het volwassenenonderwijs.  Ze werkt nu als lerarenopleider. Ze doceert er o.a. communicatie, diversiteit en differentiatie, groepsmanagement en drama. Ze coacht al jaren volwassenen in hun ontwikkeling als leerkracht. In haar vrije tijd maakt ze theater voor of met kinderen en speelt ze improvisatietheater.

Over: Over mij

TOERISME VLAANDEREN

Binnen het project 'Kwaliteit in gidsenwerking' van Toerisme Vlaanderen volgden wij het opleidingstraject voor coaches in de gidsenwerking bij Toerisme Vlaanderen. 

Je vindt ons in de poule van dienstverleners. 

Indien je in ons aanbod niet vindt wat je zoekt, kan je via onderstaande website bekijken wat onze collega's aanbieden. 

Over: Over
bottom of page