top of page
IMG-20211025-WA0001.jpg

PROJECTEN

  • 2019 We trainen de vertellers van het project Mysterieuze Bossen in Vlaams-Brabant.

  • 2021 We dagen de edutainers van Hidrodoe uit om hun animatieskills uit te breiden.

  • 2021- 2022 Plaatselijke ondernemers van verschillende regio's dompelen we via een meerdaags vormingstraject onder in het toeristisch ambassadeurschap in het kader van Platteland Troef in Vlaams Brabant.

  • 2022 In het kader van Iedereen Vakantie verzorgen we een vormingstraject voor de gidsen van de Rupelstreek en de Zuidrand van Antwerpen. Hierin voorzien we een initiatie in gidsvaardigheden, een training 'communicatie met moeilijke bezoekers' en een vervolgtraject waarin we de gidsen op maat verder coachen. 
  • 2022 We coachen opnieuw de edutainers van Hidrodoe. 

  • 2023 We ontwikkelen tools voor interactief en belevingsvol gidsen in opdracht van Toerisme Vlaanderen. 

  • 2023 We verzorgen het vervolg van het project Platteland Troef in verschillende regio's in opdracht van Toerisme Vlaams Brabant.

Projecten: Recensies

Sarah en Sara zijn enthousiaste lesgevers. We kregen veel praktische oefeningen om onze grenzen te verleggen. De training bevordert onze teamgeest en zorgt dat we meer openstaan voor elkaar. Veel praktische oefeningen, goede afwisseling met theorie.

Edutainer van Hidrodoe

Zeer inspirerend met boeiende coaches. Ik vond het heel leuk en leerrijk en op een toffe manier gebracht.

Deelnemer aan training Platteland Troef

Ik vind het een zeer goed en leerrijk initiatief van de Provincie. Het proces van de sessie geeft de Mysterieuze Bossen een professioneel cachet en een goede opvolging van de vertellers ! Wij voelen ons hierdoor heel goed gesteund ... en door jullie!"

Verteller van de Mysterieuze Bossen

bottom of page